Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul www.benefito.md. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintș întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Dangali SRL, denumită generic în cele ce urmează Benefito/autor, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.benefito.md își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizități periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Politica de returnare a produselor comandate

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna numai Partenerului ofertant, specificând natura lipsei de conformitate. Costul transportului produselor revine în responsabilitatea Utilizatorului/Cumpărătorului, în cazul în care în oferta postată nu e specificat altfel.
În nicio situație Benefito nu va fi obligat să suporte orice cheltuială rezultată din transportul produselor comandate de pe site, astfel că orice nelămurire care implică costurile de livrare/returnare produse va fi adresata direct Partenerului ofertant.

Drepturi de autor

Dangali SRL este autorul Site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației în vigoare a Republicii Moldova. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea Dangali SRL.

Conținutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor și serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este deținut în totalitate de către Dangali SRL și producătorii sau distribuitorii acestor produse și servicii. Din acest motiv, www.benefito.md nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în Site-ul nostru.

Dacă descarcați software din acest Site, inclusiv fișiere și imagini conținute sau generate de software, și datele adiacente (denumite în continuare “Software”) sunt considerate ca fiind sub licența Dangali SRL denumita în continuare “Autor”. Autorul nu transfera nici titlul și nici drepturile de proprietate intelectuală asupra Software-ului. Autorul deține titlul deplin și complet asupra Software precum și toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din acestea. Nu aveți permisiunea să comercializați, redistribuiți sau reproduce Software, nici să îl decompilați, să îi modificați structura, să dezasamblați Software-ul într-o formă perceptibilă. Toate mărcile și logourile sunt deținute de Autor sau deținătorii licenței și nu aveți permisiunea să le copiați sau utilizați în nici un mod.

Marca Benefito este o marca înregistrată și este deținută de către Dangali SRL. Domeniul www.benefito.md este deținut de către Dangali SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelui Benefito, în forma directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă a Dangali SRL este interzisă și se pedepsește conform legii. Utilizarea neautorizată a acestora revocă imediat licențele acordate de către Dangali SRL, în conformitate cu cele de mai sus.

Legături (linkuri) către alte sit-uri

Autorul nu face nici o declarație cu privire la conținutul nici unuia dintre site-urile pe care le accesați. La accesarea unui site care nu aparține rețelei de site-uri operate de Autor, vă rugăm să aveți în vedere faptul ca Site-ul este independent de Autor și ca Autorul nu exercită nici un control asupra conținutului acelui site. Stabilirea unui link către un site în afara rețelei Autorului nu presupune ca Autorul își asumă și acceptă responsabilitatea pentru conținutul sau utilizarea unui asemenea web site. Responsabilitatea privind veridicitatea informațiilor despre promoțiile prezentate pe acest site aparține în întregime furnizorilor de produse și servicii.

Condiții de utilizare. Garanții.

Dangali SRL prestează servicii de intermediere furnizorului prin plasarea ofertei pe Site și nu poartă responsabilitate pentru calitatea serviciilor/produselor oferite de furnizor. Toate reclamațiile utilizatorilor site-ului ce țin de aceasta vor fi adresate direct furnizorului.

Site-ul este furnizat de către Autor pe o bază “așa cum este” și “atât cât este disponibil”. Autorul nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la www.benefito.md sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, Dangali SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe Site său al actualizării diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Dacă utilizați Site-ul sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat Benefito pentru a bloca accesul la cont și a vă genera cât mai rapid un nou set.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui Site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Informații pentru vizitatori

Serviciile Benefito sunt destinate exclusiv persoanelor fizice. Utilizarea SITE-ULUI se poate face doar de către persoane fizice majore care au vârsta legală de minimum 18 ani. Minorii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani neimpliniți, pot utiliza acest SITE doar dacă au acordul părinților sau al tutorelui legal și doar dacă aceștia sunt de acord cu Termenii și condițiile acestui SITE. Minorii în vârstă de pânî la 16 ani nu au dreptul să folosească acest site.

Ca utilizator înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele responsabilități:

  • să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare atunci când este cazul;
  • să mențineți și înnoiți, atunci când situația cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Totodată vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:
  • să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem cât și orice alt sistem sau informație;
  • să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • să publicați materiale obscene, defăimatoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoana fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;
  • să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare incidente.

Accesând formularul de înregistrare prin care vă transmiteți datele dumneavoastră personale în vederea participării la diverse acțiuni (de informare, promoționale, publicitare, de divertisment etc) organizate de către autor, declarați că sunteți de acord cu următoarele:

  • ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate și prelucrate de către Dangali SRL;
  • datele personale să fie utilizate pe perioada nedeterminată, precum și în vederea unor contactări ulterioare;
  • să primiți din partea Benefito diverse materiale publicitare, de informare, propuneri și invitații de participare la diverse activități, precum și diverse obiecte, produse și/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primește noutăți prin email), iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila și prezenta la sfârșitul fiecărui email primit prin acest serviciu.

Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atât timp căt conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimator, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale Benefito sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă, sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonați o altă persoana sau entitate. Benefito își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Politica de confidențialitate

Vă rugăm să accesați și secțiunea Politică de confidențialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

Plăți

Produsele și serviciile pot fi plătite prin intermediul terminalelor Qiwi sau a ordinelor de plată.

Plățile prin terminal se efectuează prin intermediul partenerului nostru Qiwi. Utilizatorul primește pe mail instrucțiunile de plată și achită voucherul la terminalul operatorului. În cazul întâlnirii unor dificultăți la achitarea voucherului, utilizatorii pot contacta Serviciul Clienți Qiwi la următorul număr de telefon: (022)-855-888 luni-vineri 8:00-20:00, sâmbăta-duminica și de sărbători 10-17. Important: În cazul în care achiți doar o parte din suma de pe voucher la un terminal, poți achita diferența rămasă la oricare alt terminal, în timpul rămas. Dacă suma plătită este mai mare, diferența va fi transferată automat în contul tău wallet și vei putea folosi suma rămasă la comenzile viitoare.

Achitarea serviciilor/produselor oferite de www.benefito.md prin ordine de plată (OP) se efectuează la oricare din filialele partenerului nostru Victoriabank. Utilizatorul primește pe mail instrucțiunile de platș și se poate adresa la ghiseul oricărei filiale Victoriabank în timpul orelor de serviciu.

Livrare voucher

După recepționarea plătii utilizatorului, Benefito transmite acestuia voucherul pe email. Utilizatorul îl poate tipări spre a-l utiliza în localul ales.

Politica de returnare

În cazul în care utilizatorul decide să returneze voucherul achiziționat din diferite motive, acesta o poate face timp de maxim 14 zile din momentul achitări ofertei. Acesta trebuie să adreseze un email pe contact@benefito.md cu motivul returnării, iar costul voucherului va fi returnat în contul Benefito al utilizatorului și poate fi utilizat spre cumpărarea altui voucher.

Legislație

Termenii de utilizare se supun legislației Republicii Moldova. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul Dangali SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanța judecătorească.

 

Top