Întrebări frecvente

Îți creezi un cont pe site, accesezi pe butonul “Cumpără cupon reducere”, după care alegi metoda de plată:

  • Prin aparate de plata QIWI (OSMP);
  • Prin credit card;

Aparatele de plată QIWI le poți găsi în cel mai apropiat punct de la locuința ta vezi aici adresele terminalelor de plată sau aici vezi amplasarea pe harta

  • În cazul plătii efectuate cu credit cardul, cupoanele pot fi descărcate în aproximativ 5 min de la procesarea plății, din compartimentul ”Contul meu”.
  • Pentru plata prin aparate de plata QIWI cupoanele vor putea fi descărcate din ”Contul meu” în maxim 12 ore de la efectuarea plății

  • Plata cu cardul se face în deplină siguranță prin partenerul nostru în procesări de plăți cu cardul: VictoriaBank.
  • Achitarea prin terminale se face printr-o conexiune securizată plus la toate de fiecare dată cînd achiți comanda primești bon fiscal.
  • Lucrăm cu cei mai siguri parteneri Qiwi si VictoriaBank.

Dacă te tot obosești să mergi de fiecare dată la terminale de plată, e simplu să iți încarci contul Benefito, nu ai decît să introduci banii (suma dorită) în contul tău Benefito. Suma va fi încărcată în contul tău Benefito, iar tu vei putea cumpăra cupoane utilizînd banii din cont. Pentru viitor comandând și deținând Bani Benefito în contul tău Benefito- la metoda de plată vei menționa: achită cu Bani Benefito

Tipărește cuponul și ia-l cu tine în localul menționat în ofertă. Ține cont de data valabilității cuponului (Poți folosi cuponul pînă la:…) și de alte excepții menționate în acesta (necesitatea unei rezervări etc.).

Sunt mai multe motive, primul, dacă ai comandat 2 sau 3 cupoane, acestea se sumează și ai un singur cod spre achitare, și în caz că achiți doar un singur cupon din cele 2 sau 3 comandate, banii se vor duce direct în contul Bani Benefito. În acest caz trebuie să intri în comenzi neachitate, să ștergi unul cîte unul cupoanel care nu iți sunt necesare, iar cînd ramîne un singur cupon, e simplu – mai jos în comenzi neachitate sub cupon vei vedea “Schimbă metoda de plată”, tastezi și indici achită cu Bani Benefito (cu banii din cont). Imediat cuponul va fi achitat, iar tu îl vei găsi în comenzi achitate!

Nu, pentru că fiecare cupon are un cod unic care este cunoscut și de magazin. Identificarea se va face dupa acel cod. Avantajul este că poți face cuponul tău cadou unui prieten, dacă dorești.

În cazul returnării produsului, cheltuielile de transport vor fi suportate de către client.

Cupoanele nu sunt nominale. Așadar, poți folosi/dărui orice cupon achiziționat de tine sau de altcineva.

  • Vrei să nu mai primești emailuri cu oferte active de pe Benefito sau consideri că ai primit dintr-o eroare acest email? E posibil să te dezabonezi cu un click.
  • Analizează pînă la urmă emailul și accesează opțiunea ”Click aici”

Primești 40 lei pentru fiecare prieten invitat, în momentul în care acesta comandă și achită primul cupon Benefito


Top